Hírek

Fejlődött a Református Diáktanács

Iskolánk diáktanácsa pár hónappal ezelőtt teljesen megújult.
A régi elnök Bardóczi Beáta volt, jelenlegi dolgos elnökünk Csoma Zsuzsanna. Beáta segítője, az alelnök Trefán Orsolya volt, aki jelen pillanatban is alelnöki pozíciót tölt be Bordás Péterrel.
A megújulást egy alapszabályzat elfogadásával kezdtük, majd kezdődött a kapcsolataink építése és az arculat megformálása, amiért Bordás Péter a felelős; filmklubos plakátok készítését is magára vállalta a diáktanács Imre Krisztián hozzájárulásával.
Pár hete zárult jó eredménnyel a “Hogy is volt…” című rendezvénysorozatunk első része, amely a kommunizmusról szólt. Meghívottaink Fecső Zoltán, Katona Ádám Mihály és Godra Hajnalka voltak.
Személyes élménybeszámolójukat hallhattuk az általuk megélt történetekről. Minden félévben, szándékunkban áll megrendezni egy “Hogy is volt…” történelmi témájú előadást. Sakkversenyt is szervezett a REDISZ  Rozs – Medve Márk hatalmas segítségével. Fotópályázatot is indítottunk melyre huszonegy kép érkezett be, nyertese pedig Farkas Tamás, akinek nyereménye az Országos Képzés Hétvégén való részvétel volt. Jelenlegi projektünk a “Summer Waiting Party” megszervezése,  amellyel az iskolát szeretnénk elbúcsúztatni és köszönteni a nyarat.