Pályázataink

 

 • 2002. március: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “ECDL felkészítő és vizsga pedagógusaink részére”.
  A megnyert 500 000 Ft-ot 12 tanár ECDL felkészítésére és vizsgáztatására használták fel.
  Pályázta: Lőrincz Edit – informatikus.
 • 2002. szeptember: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Baczkamadarasi Kis Gergely”. A megnyert 2 310 000 Ft értékű összeget a Gimnázium infrastruktúrájának fejlesztésére fordították, aminek nyomán új padok, székek, katedrák kerültek az intézménybe.
  Pályázta: Bekő István – iskolalelkész.
 • 2003. július: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Minőségi képzés”. A megnyert 1 065 000 Ft-ot  az informatika szaktermek infrastruktúrájának fejlesztésére és felszereltségének bővítésére fordították. Ekkor vásárolták meg az iskolánknak az első digitális (Thosiba márkájú) videó projektort, ami már nélkülözhetetlen volt a modern ECDL képzésben és a korszerű oktatásban. Ugyanekkor vásároltak egy multifunkcionális modern nyomtatót is.
  Pályázta: Lőrincz Edit –  informatikus.
 • 2003. december: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Felnőttképzésünk megvédése”.  Ezúttal a megnyert pénzösszeg 2 784 000 Ft volt, amelynek nyomán, teljesen lecserélték az ECDL képzést szolgáló informatika szakteremben levő 233 MHz-es gépeket a legmodernebb Pentium 4-es multimédiás gépekre, természetesen új monitorokkal együtt.
  Pályázta: Lőrincz Edit – informatikus.
 • 2005. május: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Színvonalasabb oktatásért“. A kuratórium 2005. május 12. napján 98-49/05. számú határozatával 800 000 Ft vissza nem térítendő támogatást hagyott jóvá. A megnyert összegből egy korszerű táska-számítógépet (Laptopot) és egy újabb videó projektort megvásárolását jelentette. Ez utóbbi nagyobb lehetőséget nyújt a korszerű multimédiás oktatás kiterjesztése irányában.
  Pályázta: Lőrincz Edit – informatikus.
 • 2006. május: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Minőségi Felnőttképzés” . Ezúttal a megnyert pénzösszeg 510 000 Ft  volt, amelyet a következő eszközök beszerzésére kaptuk: 1 db. digitális fényképezőgép, 1 db. vetítővászon, multimédiás hangkeverő és hangszóró, szünetmentes tápegység, CD és DVD lemezek az oktatáshoz.
  Pályázta: Lőrincz Edit – informatikus.
 • 2007. október: Az Apáczai Közalapítványhoz benyújtott pályázat címe “Felnőttképzésünk korszerűsítése és bővítése”. Az idők múlásával folyamatosan amortizálódott eszközök  korszerűbbekre való kicserélése egyre aktuálisabbá vált. Ezúttal a megnyert pénzösszeg 1 993 000 Ft  volt, amelyet a következő eszközök beszerzésére kaptuk: 6 db. 3 GHz-es Pentium IV számítógép, 21 db. 19″-os LCD monitor és 1 db. fénymásoló.
  Pályázta: Lőrincz Edit  – informatikus.
 • 2011. november: A Bethlen Gábor Alaphoz benyújtott pályázatot, amelynek címe a “Meglátni, meghallani, megérteni”, a Bethlen Gábor Alap pozitívan bírálta el. A megnyert 900.000 Ft-ból sikerült vásárolni az iskolánk számára egy korszerű mobil hangosító berendezést, és 2 videó projektort.
  Pályázta: Lőrincz Edit –  informatikus.